VOORJAARSBIJEENKOMST

SEIZOENSPRESENTATIE 2016-2017

____________________________________________________________________________________

Op zaterdag 23 april vond de seizoenspresentatie 2016 – 2017  van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel plaats. Deze bijzondere dag was speciaal voor onze Vrienden en begunstigers van de Toneel Kringen. Dit jaar vond de presentatie plaats in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg. De opkomst was dit jaar groter dan ooit. Er zijn ook meer Vrienden dan ooit: namelijk meer dan 1000! Zo’n 202 Vrienden en begunstigers van de Toneel Kringen namen plaats in de zaal om te horen over de bijzonderheden en hoogtepunten uit het komende seizoen, die op een leuke en bijzondere manier aan hen gepresenteerd werden.

 20160423 IMG 8122 25

Na een intro van Simon van Driel, directeur Koninklijke Schouwburg, keek Lydia Harmsen, hoofd Development Fonds KSNT, samen met ons terug op de activiteiten van het Fonds. Onder leiding van Isolde Hallensleben vertelden Marijtje Pronk (programmeur Koninklijke Schouwburg), Cees Debets (Directeur Theater aan het Spui), Theu Boermans (Artistiek directeur het Nationale Toneel), Noël Fischer (Artistiek leider NTjong) en Eric de Vroedt (Artistiek leider en regisseur het Nationale Toneel vanaf sep. 2016) over het aankomende seizoen en hun aandeel daarin.

Na de presentatie konden onze begunstigers gebruik maken van het privilege om als eerste kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen. Dit is een bijzonder privilege, als Vriend kunt u namelijk 5 dagen lang exclusief kaartjes bestellen. Voor de Vrienden die helaas niet aanwezig konden zijn, ging de online voorverkoop diezelfde middag na afloop van de bijeenkomst van start. Onder het genot van een drankje met een lekker hapje erbij werd er nog nagepraat over de presentatie met elkaar en met diverse medewerkers van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel.  

    20160423 IMG 8080 12              20160423 IMG 8100 17

VRIENDEN

Vriendschap gaat om delen. Wij delen onze mooiste voorstellingen met onze Vrienden en nodigen hen uit voor bijzondere activiteiten. Ook Vriend worden? Lees hier waarom Geerte Vriend werd.