PRIVILEGES

Privileges en activiteiten seizoen 2016-2017

Als blijk van dank bieden wij onze Vrienden elk seizoen een aantal bijzondere privileges:

• Als eerste toelichting op het nieuwe theaterseizoen tijdens de jaarlijkse seizoenspresentatie
De directies van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel presenteren de hoogtepunten van het aankomende theaterseizoen.

• Toegang tot de exclusieve voorverkoop; als eerste intekenen op de beste plaatsen in de zaal
Vrienden krijgen als eerste de kans om kaarten te bestellen voor de gewone verkoop van start gaat.

• Toegang tot de Vriendenfoyers
Op woensdag 12 oktober 2016, donderdag 2 maart 2017 en vrijdag 14 april 2017 worden er Vriendenfoyers georganiseerd. U kunt dan andere Vrienden ontmoeten in de pauze of na afloop van de voorstellingen Missie van David van Reybrouck, Husbands and Wives door Toneelgroep Amsterdam en Jeanne d’Arc door het Nationale Toneel.

• Toegang tot de Vriendendiners
Op vrijdag 4 november 2016 en donderdag 23 februari 2017 worden er Vriendendiners georganiseerd. Voorafgaand aan de voorstellingen Race en Jeanne d’Arc door het Nationale Toneel kunt u met een kleine groep Vrienden gezellig dineren in een van onze sfeervolle klassieke foyers van de Koninklijke Schouwburg. Een leuk en exclusief Vriendenavondje uit dus!

• Gratis toegang tot inleidingen voorafgaand aan voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg*
Kijk hier voor een overzicht van de inleidingen het komende seizoen.

• Exclusieve theaterreizen speciaal voor Vrienden (kostprijs voor eigen rekening)
Er worden twee keer per jaar speciale theaterreizen georganiseerd, waarbij er overdag vaak een museum wordt bezocht, aansluitend gedineerd wordt en een theatervoorstelling ’s avonds de dag afsluit. Er vertrekt een speciale bus vanaf station Den Haag centraal.

• Uitnodigingen voor Behind the scenes evenementen 
Vrienden krijgen een bijzonder kijkje achter de schermen bij producties van het Nationale Toneel, waarbij een inkijk gegeven wordt in het repetitieproces en met andere Vrienden nagepraat kan worden.

U ontvangt regulier digitale Vriendenberichten met daarin meer informatie over onze activiteiten.

*Vrijkaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van de Koninklijke Schouwburg. Gelieve uw Vriendenpas 2016-2017 te tonen bij de kaartcontrole.

 

 

EDITH, ONZE VRIENDIN!

"Als kind ging ik al met mijn ouders mee naar de Schouwburg. Zeker in tijden van crisis heeft een schouwburg of toneelgezelschap zijn Vrienden hard nodig." - Edith Raets, Vriend sinds 3 jaar.

DOOR ONZE VRIENDEN..

Kan de rijke Haagse toneeltraditie hoog gehouden worden: met uw steun kunnen wij investeren in jong talent en toneeleducatie waardoor toneel toegankelijk blijft voor alle generaties!