Speel uw Rol

DRAAG BIJ AAN TONEEL VAN WERELDKLASSE

Een bruisende Haagse toneelcultuur kan niet bestaan zonder de steun van het publiek. Wij zijn trots op onze Vrienden, Toneel Kringen, sponsors en andere begunstigers en betrekken hen nauw bij onze activiteiten.

Wij zijn een betrokken partner voor onze begunstigers. In ruil voor uw steun bieden wij u bijzondere ervaringen, een boeiend netwerk en uiteenlopende privileges die voor zowel bedrijven als particulieren toegevoegde waarde hebben.  

Vrienden
Vriendschap gaat om delen. Wij delen onze mooiste voorstellingen met onze Vrienden en nodigen hen uit voor bijzondere activiteiten. Ook Vriend worden? Klik hier!

Toneel Kringen
Sluit u aan bij dit bruisend netwerk van cultuurliefhebbers en geniet van exclusieve behind the scenes events, premières en vele bijzondere toneelavonden in goed gezelschap.

Het Nationale Theater Genootschap
Maak deel uit van ons bedrijvengenootschap en ontmoet ons exclusief netwerk in de top van de Haagse politieke, culturele en zakelijke sector.

Corporate partners en sponsors
Samen met onze partners investeren wij in educatieve programma's en ondersteuning van talent. Wij bieden unieke ervaringen voor uw medewerkers en relaties en activatiemogelijkheden op lokaal en landelijk niveau.

Creativiteit nalaten aan de volgende generatie?
Met een nalatenschap aan Het Nationale Theater biedt u de talenten van de toekomst de kans om zich te ontwikkelen. Er zijn diverse mogelijkheden. Meer weten? Klik hier

 

Theu -Boermans -foto -Carli -Herms -Unit -CMAToneel baant paden in de dagelijkse chaos door verhalen te vertellen waaraan we ons kunnen spiegelen en die als leidraad kunnen fungeren. Het opent de ogen voor de realiteit waarin we gevangen zitten. Het Nationale Toneel wil prachtige eye-openers maken.”

Theu Boermans - Directeur Productie Het Nationale Theater

Oscar -120x 160Toneel gaat over het verbinden van het hoofd met het hart. Het gaat over verbeeldingskracht, taal en creativiteit. Toneel leert ons op nieuwe manieren naar onszelf te kijken en met onszelf om te gaan.”

Oscar Wibaut - Voormalig artistiek directeur Koninklijke Schouwburg (2000-2015) 

Lydia 120X160Lydia Harmsen biedt u graag toelichting op de mogelijkheden van de Zakenvrienden en het HNT Genootschap. 

Lydia Harmsen

Funding
070 356 53 97

Rosa Brinks

Rosa Brinks biedt u graag toelichting op de Vrienden. 

Rosa Brinks

Relatiemanager Het Nationale Theater

070 356 53 96

Meer weten over de mogelijkheden van sponsoring en corporate partnerships? Wij staan u graag te woord. Het Nationale Theater Funding 070 356 5397