ORGANISATIE

FUNDING HET NATIONALE THEATER

De Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel hebben in 2012 een krachtenbundeling tot stand gebracht met de oprichting van het Fonds de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel. Binnen dit samenwerkingsverband wordt samengewerkt aan de ontwikkeling van jong acteer- en regietalent, het in aanraking brengen van Haagse jongeren met theater en het mogelijk maken van toneelvoorstellingen van topniveau, voor jong en oud. Het Fonds de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel is op 1 januari 2017 opgegaan in Het Nationale Theater. De werkzaamheden worden voortgezet door de afdeling Funding.

De Raad van Toezicht van Funding bestaat uit:

Sjaak Bruinsma, partner KPMG
Sjaak Bruinsma is partner bij KPMG in Den Haag en sinds 2008 actief als lid van de Raad van Toezicht van de Koninklijke Schouwburg en vanaf 1 januari 2017 van Het Nationale Theater.

"Funding maakt zich hard voor de ontwikkeling van educatieve projecten voor scholieren en het begeleiden van jonge, talentvolle acteurs en regisseurs. Dit zijn doelen waar ik mij graag voor inzet."

Sjaak Bruinsma 120X160

   
Sadik Harchaoui 
Sadik Harchaoui is voorzitter van de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO). Hij was tevens lid van de Raad van Toezicht van het Nationale Toneel en sinds 1 januari 2017 van Het Nationale Theater.
Sadik Harchaoui 120X160
   

Walter Ligthart
Voorzitter Directie van Het Nationale Theater.

Walter Ligthart 120X160
   
 Het team Funding bestaat uit:   
   

Lydia Harmsen
Lydia Harmsen is senior adviseur Funding van Het Nationale Theater.

Lydia 120X160

 

 
Rosa Brinks
Rosa Brinks is relatiemanager van Het Nationale Theater.
Rosa Brinks

Marjolein Bastinck

Marjolein is sinds 1 januari 2017 werkzaam op de afdeling Funding van Het Nationale Theater.

 

 

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag
070 356 53 98

 Website Foto