BEDRIJVEN

EEN PARTNERSHIP VAN WERELDKLASSE

Investeer nu in het Fonds KS|NT, een fonds waarmee de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel bijzondere projecten financiert. U wordt betrokken bij de meest ambitieuze toneelinstellingen van Nederland en bouwt mee aan een interessant netwerk van toneelliefhebbers uit het bedrijfsleven, de politiek en de culturele sector.

Koninklijke Schouwburg en Nationale Toneel Genootschap
Maak deel uit van het Koninklijke Schouwburg en Nationale Toneel Genootschap en ontmoet ons exclusief netwerk in de top van de Haagse politieke, culturele en zakelijke sector.

Partners en sponsors
Samen met onze partners investeren wij in educatieve programma's en ondersteuning van talent. Wij bieden unieke ervaringen voor uw medewerkers en relaties en activatiemogelijkheden op lokaal en landelijk niveau.

De directies van de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van samenwerking. Meld u hier aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Meer weten over de mogelijkheden van sponsoring en corporate partnerships? Wij staan u graag te woord. Fonds KS|NT 070 356 5397

Lydia 120X160Lydia Harmsen biedt u graag toelichting op de mogelijkheden van de Zakenvrienden en het Koninklijke Schouwburg en Nationale Toneel Genootschap. 

Lydia Harmsen

Hoofd Development Fonds KS|NT
070 356 53 97